top of page

Styling advies en Klus team

Het idee is zo vanzelf sprekend dat weinigen er tot nu toe zijn opgekomen. Een makelaar die tevens styling advies verstrekt en een professioneel klus team inzet. Een uitkomst voor de verkopers van woningen die met relatief eenvoudige ingrepen de opbrengst zien stijgen. Ideaal ook voor de kopers die voor hun nieuwe huis graag deskundige en inspirerende styling en bouw adviezen verkrijgen en vakkundige uitvoering daarvan wensen.

De verkoper

Het zijn vaak maar kleine gebreken en de bewoner zelf ziet ze allang niet meer. Toch kunnen deze aandachtspunten aan een woning invloed hebben op de verkoopresultaten. En dat terwijl ze gemakkelijk te verhelpen zijn. Met jarenlange ervaring weet de makelaar waar potentiële kopers over kunnen vallen, en met een onafhankelijke blik zien wij die schoonheidsfoutjes ook. Vanaf nu kan de verkoper ook gebruik maken van styling kennis en het vertrouwde netwerk van vaklieden om de te verkopen woning zo aantrekkelijk mogelijk voor de dag te laten komen. Dat netwerk bestaat uit: Bouw begeleiding/advies, schilder/stukadoor, timmerman/metselaar, loodgieter, elektricien en een hovenier. Kleine gespecialiseerde zelfstandigen uit de regio die, net als de makelaar, nog flexibel, informeel en professioneel zakendoen.

De koper

Als de makelaar als aankopende makelaar optreedt, kan het gebeuren dat mensen geen idee hebben hoe en in welke stijlen ze hun mogelijk nieuwe woning aan kunnen kleden. Ook mogelijkheden voor herindelen, efficiënt gebruik maken van de ruimte en nieuwe ruimte creëren is vaak moeilijk door mensen te visualiseren en geeft veel vragen. Er is ook zo veel mogelijk. Heel vaak komt het ook voor dat men gewoonweg geen tijd heeft om zich in de nieuwe trends te verdiepen. Speciaal voor deze doelgroep maken onze adviseurs een uitgebreid styling en bouw advies, op basis waarvan de klant vervolgens zelf een keuze kan maken uit het materiaal aanbod in de bouw en interieur branche. Dat wordt een advies op maat, want de makelaar heeft door het voortraject al een aardige kijk op de voorkeur en het budget van haar klant. Zij weet hoe u uw nieuwe woning aangekleed wilt zien en brengt dat in kaart.De uitvoering van het restylen is part of the deal en in de veilige handen van de genoemde professionele en betrouwbare vaklieden.

Hebben wij Uw interesse gewekt of wilt u meer info

Vul even het contact formulier in.

bottom of page